Breng uw merk onder de aandacht met interessante content

Content marketing speelt zich af op het snijvlak van zoekmachineoptimalisatie en conversie gericht webschrijven. Een webtekst is niet alleen bedoeld om de bezoeker aan te zetten tot het doen van bijvoorbeeld een aankoop van uw product of dienst, de tekst moet er ook voor zorgen dat de pagina op de juiste zoekwoorden door zoekmachines worden geïndexeerd.

Schrijven voor het web is anders dan voor papier. Simpelweg omdat lezers op een andere manier lezen.
Webteksten moeten binnen enkele seconden de kern raken. Dat vraagt om heldere en bondige taal die de
lezer stimuleert om verder te lezen. Woordkeuze is daarbij cruciaal want Google kijkt mee.

Maak het verschil met authentieke, unieke eigen online inhoud

Klanten hechten aan persoonlijkheid en authenticiteit van een bedrijf, merk of organisatie. Google vindt
unieke inhoud belangrijk. Maak het verschil met authentieke, unieke eigen online inhoud.

Content die een vooraf geformuleerd doel dient, die vragen van stakeholders beantwoordt, bijdraagt aan user experience, branding en marketingdoelen. Relevante content houdt de aandacht van uw doelgroep vast. Content kortom, die (strategische) bedrijfsdoelen dient.

Wij hebben de expertise in huis

Onze webredacteuren en contentmanagers zijn van alle markten thuis. Niet alleen op het gebied van webschrijven, maar ook wat betreft online leesgedrag, SEO copywriting, usability, social media, contentmanagemensystemen, Photoshop, online communicatie en marketing. Wij zijn in staat een sterk contentplan te ontwikkelen gericht op het produceren van goed up to date online content en voeren daarbij een degelijke redactie.

TOP