SEO Optimalisatie
OPTIMALISATIE

VINDBAARHEID WEBSITE VERBETEREN

WEBSITE HOOG IN GOOGLE

Hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google begint met je website verbeteren. Naast inhoudelijke aspecten, zoals het realiseren van zoekmachine vriendelijke webteksten, is er ook een aantal technische aspecten dat in orde moeten zijn. Dat bereik je door Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachineoptimalisatie toe te passen.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Alleen een website laten bouwen is niet voldoende. Het is altijd noodzakelijk uw website verder te verbeteren met zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat deze een echte verkoopmachine wordt.

WAT HEB JE AAN SEO?

Door de inzet van SEO krijgen websites hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing, waardoor meer  bezoekers  je website vinden.

WAAROM KUN JE NIET ZONDER?

SEO is noodzakelijk omdat zoekmachines de belangrijkste manier zijn hoe mensen informatie zoeken en vinden op internet. Door het verbeteren van de SEO van een website kunnen bedrijven:

  • Meer bezoekers aantrekken
  • Merk- of bedrijfsbekendheid vergroten
  • Meer winst maken door omzet te vergroten
WEBSITE REALISATIE

Services

Wij bieden een full-servicepakket aan en kunnen onze diensten ook afzonderlijk leveren.
Bekijk hieronder onze mogelijkheden:
Online Optimalisatie Mobile klein formaat

Technische optimalisatie

Door technische optimalisatie verbeteren we de snelheid van uw website en werken we aan de gebruiksveiligheid. Daarnaast maken we gebruik van technieken die de indexeerbaarheid in zoekmachines vergroten en letten we op de gebruiksvriendelijkheid.

SEO Optimalisatie

Content optimalisatie

(Her)schrijven en produceren van content zodat deze afgestemd is op het zoekgedrag van de consument. Hierbij letten we op het gebruik van relevante zoekwoorden en en goede leesbaarheid. Hierdoor zal uw site sneller en beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is kort gezegd het actief verkrijgen van vermeldingen van jouw website op andere relevante websites. Hierdoor vergroot je je aanwezigheid en bekendheid op internet. Dit is een belangrijk onderdeel van de SEO werkzaamheden.

ABONNEMENTEN

WEBSITE & ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

BASISPAKKET
BASIS
495 per maand
Technische optimalisatie
Content optimalisatie
Linkbuilding
Concurrentie onderzoek
Zoekwoordenonderzoek
Rapportage (maandelijks)
MEDIUMPAKKET
EXTRA
895 per maand
Technische optimalisatie
Content optimalisatie & Creatie
Linkbuilding
Concurrentie onderzoek
Zoekwoordenonderzoek
Rapportage (maandelijks)
A/B-testen
Social media doorplaatsingen
UITGEBREID PAKKET
MAX
1295 per maand
Technische optimalisatie
Content optimalisatie & Creatie
Linkbuilding intensief
Concurrentie onderzoek
Zoekwoordenonderzoek
Rapportage (2-wekelijks)
A/B-testen Uitgebreid
Social media doorplaatsingen
Social media kanalen beheer

Voor tijdelijke inzet SEO

Ook voor tijdelijke inzet van SEO werkzaamheden voor jouw website, kun je bij ons terecht.
Neem voor informatie over de mogelijkheden contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
Bel je liever? Bel dan 035 8888 627.

OPTIMALISATIE

Onze werkwijze

De SEO-optimalisatie aanpak van InWebmarketing bestaat uit de volgende stappen:

01.

ANALYSE

Analyseren van de website en concurrentie.

02.

INVENTARISEREN

Bepalen benodigde SEO optimalisaties op basis van zoekwoordenonderzoek.

03.

UITVOERING

UItvoeren van alle SEO optimalisaties + evaluatie

 

SEO 1
ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE
VAAK GESTELDE VRAGEN
Wat zijn zoekwoorden en waarom zijn ze belangrijk voor SEO?

Zoekwoorden zijn de woorden of zinnen die mensen gebruiken om te zoeken naar informatie op zoekmachines. Het is belangrijk om zoekwoorden te gebruiken die relevant zijn voor de inhoud van de website, omdat dit kan helpen de website hoger te laten scoren in de zoekresultaten.

Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk voor SEO?

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website. Het is belangrijk omdat het kan helpen om de autoriteit en geloofwaardigheid van de website te vergroten, wat kan leiden tot een hogere ranking in de zoekresultaten.

Wat is technische SEO en waarom is het belangrijk?

Technische SEO omvat het optimaliseren van de technische aspecten van een website, zoals de snelheid, beveiliging en mobiele responsiviteit. Het is belangrijk omdat het kan helpen om de gebruikerservaring op de website te verbeteren, wat kan leiden tot een hogere ranking in de zoekresultaten.

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO richt zich op het optimaliseren van een website om beter gevonden te worden in lokale zoekopdrachten, zoals "kapper in Amsterdam". Dit omvat het optimaliseren van de Google Mijn Bedrijf-pagina, lokale zoekwoorden en het verkrijgen van lokale backlinks.

Hoe lang duurt het voordat SEO-resultaten zichtbaar worden?

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de concurrentie in de markt en de omvang van de website. Over het algemeen kan het enkele weken tot enkele maanden duren voordat de resultaten van SEO zichtbaar worden.

Wat is het verschil tussen organische en betaalde zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn de resultaten die worden weergegeven door de zoekmachine op basis van de relevantie van de inhoud van de website voor de zoekopdracht van de gebruiker. Betaalde zoekresultaten zijn advertenties die boven of onder de organische zoekresultaten worden weergegeven en waarvoor adverteerders betalen.

Wat zijn meta-tags en waarom zijn ze belangrijk voor SEO?

Meta-tags zijn HTML-codes die informatie geven over de inhoud van een webpagina. Ze zijn belangrijk omdat zoekmachines deze informatie gebruiken om te bepalen waar de pagina over gaat en hoe relevant het is voor zoekopdrachten.

Wat is een meta-beschrijving?

Een meta-beschrijving is een korte omschrijving van de inhoud van een webpagina die wordt weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines. Het is belangrijk om een pakkende en informatieve meta-beschrijving te schrijven om gebruikers te overtuigen om op uw website te klikken.

DIENSTEN
Aanvullende Services

Bekijk ook onze andere aanvullende mogelijkheden voor jouw website: