Startpunt voor het contact met uw doelgroep

Een website moet snel, functioneel, overzichtelijk en doelgericht zijn. Wij maken responsive Wordpress websites en webshops die geschikt zijn voor alle denkbare platformen zoals iPad, smartphone, desktop en laptop. Wij bouwen deze website niet alleen voor u, we kunnen hem ook onderhouden.

Van ontwerp tot en met beheer. Wij doen het.

Een goed interactieontwerp is dé sleutel tot een effectieve en gebruiksvriendelijke website. Vanaf de basis bouwen wij voor u een website op die niet alleen snel, veilig en betrouwbaar is, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines als Google.

Webcreatie draait lang niet om ontwerpen alleen. Er zijn zoveel zaken waarmee rekening dient te worden houden dan alleen het ontwerpen van een lay-out. Het is de kunst vormgeving, inhoud en techniek goed te combineren. Onderwerpen zoals conceptontwikkeling, vormgeving, interaction design, responsive design, usability, technische en zoekmachine optimalisatie die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Geen website is hetzelfde en dat maakt de rol van een webbeheerder zo uiteenlopend. Door de inzet van een allround webmaster, die kennis heeft op het gebied van conceptontwikkeling, development en
techniek, kunt u er op vertrouwen dat uw website zich blijft ontwikkelen. Ook verrichten wij alle noodzakelijke technische updates en wijzigen we daar waar nodig teksten en beeldmateriaal naar gelang de behoefte. Wij doen uw website en u richt zich op uw corebusiness.

TOP