Vergroot uw zichtbaarheid met advertenties

Zoekmachine adverteren is voor veel websites een middel voor het trekken van bezoekers. Bij InWebmarketing bent u voor de uitvoering van deze activiteiten op het juiste adres. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine adverteren en kunnen u deskundig adviseren over de inzet van deze soort zoekmachine marketing.

Wat zijn de voordelen van zoekmachine adverteren met Google Adwords?

Indien u niet op de eerste pagina in de zoekresultaten verschijnt, kunt u hier toch een positie verkrijgen in de betaalde resultaten (bijv. rechts en bovenaan). Ander voordeel van Adwords is dat u zelf bepaalt met welke tekst u adverteert en indien nodig kunt u deze aanpassen. Maar meest belangrijke voordeel is dat u alleen betaalt voor de klicks op uw advertentie of zichtbaarheid. U betaalt daarom nooit teveel dan nodig is.

Naast vertoning in zoekmachines is het mogelijk om uw advertentie ook te tonen binnen het zogeheten Displaynetwerk van Google. Uw advertentie wordt dan ook zichtbaar op relevante websites die passen bij een bepaald onderwerp of thema.

Indien u het bereik van uw advertentie(s) wilt vergroten is het ook mogelijk om ook te adverteren binnen het grote netwerk van websites waar Google mee samenwerkt. Uw advertenties worden dan getoond op bijvoorbeeld bekende websites als NU.nl.

Voordelen in het kort

  • Volledig instelbaar naar behoefte (adverteren op specifieke dagen, uren, gebied etc.)
  • Gericht adverteren (bijvoorbeeld alleen advertenties tonen aan bepaalde relevante doelgroepen)
  • Inzicht in behaalde resultaten
  • Veilig (controle over in te zetten advertentiebudget, klickfraude minimaal door strenge preventiemaatregelen)
TOP