Vergroot uw zichtbaarheid op Google

Goed vindbaar zijn in zoekmachines op voor u relevante zoekwoorden (woorden waarop u graag gevonden wilt worden) is een voorwaarde voor succes. Twee op de drie mensen opent eerst een zoekmachine om zich te oriënteren bij de aanschaf van een product of dienst. Hiervan kiest 93% voor Google. Zoekmachine-optimalisatie kan u helpen aan een sterkere positie in de zoekresultaten.

Wat houdt zoekmachine-optimalisatie in?

Zoekmachine-optimalisatie is het inhoudelijk en technisch aanpassen van een website met als doel een betere positie te behalen in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google of Bing.  Voordeel hiervan is dat uw website beter vindbaar is wanneer iemand zoekt op een woord die relevant is voor uw business.

Door uw website technisch correct in te richten en inhoudelijk te optimaliseren voor de termen die passen bij de pagina èn door de doelgroep gebruikt wordt wanneer zij naar de door u aangeboden producten of diensten zoeken, kunnen we uw website beter vindbaar maken en uw online imago verbeteren. Met een gedegen keyword onderzoek bepalen we op welke termen we uw website beter vindbaar kunnen maken en wat nodig is om een hoge notering waar te maken.

Naast inhoud, baseert Google de ranking van haar organische resultaten op de verwijzingen die uw website ontvangt vanuit andere websites (ook wel backlinks genoemd). InWebmarketing kan voor u backlinks werkzaamheden uitvoeren of een training verschaffen waarbij wij u kennis en handvatten bieden om hier zelf mee aan de slag te gaan.

TOP