Online marketing slider
ONLINE MARKETING

MEER ONLINE BEKENDHEID, MEER OMZET

WIJ WERKEN AAN UW MERK

Op internet kun je op verschillende manieren werken aan je naamsbekendheid. Door middel van advertising (tekstadvertenties en banners), nieuwsbrieven en Social Media Marketing kun je een groot deel van je doelgroep bereiken.

DIGITAAL ADVERTEREN

Onze Digital Advertising aanpak is volledig gefocust op het behalen van jouw doelstelling. Op basis van de doelstelling selecteren we de juiste kanalen, boodschap en tactiek. Met als einddoel het maximaliseren van het gewenste resultaat.

  • Adverteren op Google en/of Bing
  • Display advertenties Google netwerk
  • Shopping advertenties binnen Google
  • Shopping advertenties op Bol.com
  • Video advertenties binnen YouTuibe
  • Advertenties binnen Facebook
  • Adverteren op Instagram
  • Advertenties binnen Twitter
ONLINE MARKETING

Services

Wij bieden een full-servicepakket aan en kunnen onze diensten ook afzonderlijk leveren.
Bekijk hieronder onze mogelijkheden:
Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Vertoning van betaalde tekstadvertenties in zoekmachines als Google en Bing. Wanneer goed uitgevoerd verschijnt je advertentie bovenaan of rechts van de normale zoekresultaten.

Banner campagne

Online Banners

Via het netwerk van o.a. Google kun je op verschillende locaties op het internet adverteren. Hierbij verloopt de communicatie met de doelgroep via display/banner advertenties.

Social media

Social Media Marketing (SMM)

Social media marketing is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Met je bedrijf of merk direct in contact staan met de doelgroep. Dit kan via SMM op bijvoorbeeld Facebook.

Vraag nu een offerte aan

Online marketing werkzaamheden zijn vaak maatwerk.
Neem voor informatie over de mogelijkheden contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
Bel je liever? Bel dan 035 8888 627.

ONLINE MARKETING

Onze werkwijze

Naast het realiseren van kwalitatief verkeer naar je website wordt onze Digital Advertising aanpak standaard aangevuld met advies over landingspagina’s. Zo sturen we niet alleen kwalitatief verkeer naar je website, maar zorgen we er ook voor dat dit verkeer gaat converteren.

Onze Digital Advertising aanpak bestaat uit de volgende stappen:

01.

DOELSTELLING

Het bepalen van de doelstelling van de campagnes en bijkomende budgetten.

02.

KANALEN SELECTIE

Op basis van de beoogde doelstelling  kijken we naar welke kanalen het meest geschikt zijn.

03.

OPZET CAMPAGNES

Naast het opzetten van de campagnes worden deze tevens structureel geoptimaliseerd.

ONLINE MARKETING

VAAK GESTELDE VRAGEN

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel digitale marketing genoemd, is het promoten van producten of diensten via digitale kanalen. Hierbij kun je denken aan zoekmachines, sociale media, e-mail, websites en mobiele apps.

Waarom is online marketing belangrijk?

Online marketing is belangrijk omdat steeds meer mensen online actief zijn en informatie zoeken via digitale kanalen. Door als bedrijf online aanwezig te zijn, kun je een groot publiek bereiken en je merk en producten/diensten onder de aandacht brengen.

Wat zijn de belangrijkste vormen van online marketing?

De belangrijkste vormen van online marketing zijn zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), social media marketing, e-mailmarketing en contentmarketing.

Wat is zoekmachine-adverteren (SEA)?

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het plaatsen van betaalde advertenties in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Adverteerders betalen voor het klikken op de advertentie, ook wel pay-per-click (PPC) genoemd.

Hoe meet je het succes van online marketing?

Het succes van online marketing kan worden gemeten aan de hand van verschillende KPI's (key performance indicators), zoals het aantal websitebezoekers, conversieratio, click-through-rate (CTR), kosten per klik (CPC), omzet en ROI.

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het gebruik van sociale media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn om producten/diensten te promoten en relaties op te bouwen met klanten en prospects.

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is het versturen van commerciële e-mails naar een doelgroep om producten/diensten te promoten of relaties op te bouwen met klanten en prospects.

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is het creëren en delen van waardevolle en relevante content om een specifieke doelgroep aan te trekken en te binden. Hierbij kun je denken aan blogartikelen, video's, infographics en whitepapers.

Wat is retargeting?

Retargeting is het opnieuw benaderen van bezoekers die eerder interactie hebben gehad met de website, door middel van gerichte advertenties op andere websites en platforms om hen terug te leiden naar de website.

Hoe bepaal je een online marketingstrategie?

Een online marketingstrategie kan worden bepaald door het stellen van doelen, het definiëren van de doelgroep, het in kaart brengen van de concurrentie en het selecteren van de juiste kanalen en tactieken om deze doelen te bereiken. Het is belangrijk om de strategie regelmatig te evalueren en aan te passen aan veranderende omstandigheden.

DIENSTEN
Aanvullende Services

Bekijk ook onze andere aanvullende mogelijkheden voor jouw website: