Banner website laten bouwen
WEBSITE REALISATIE

WEBSITE OF WEBSHOP
LATEN MAKEN?

WIJ BOUWEN WEBSITES EN WEBWINKELS

Bij ons kun je terecht voor het maken van een professionele website. Gebruiksvriendelijk, snel, veilig en goed vindbaar in Google. Ook een opfrisbeurt van je bestaande website is mogelijk.

BETAALBAAR JOUW WEBSITE LATEN BOUWEN EN ONDERHOUDEN

Je wilt een betaalbare website laten maken en eventueel ook het onderhoud uitbesteden? Bij Inwebmarketing kun je gerust jouw website laten bouwen en vervolgens de onderhoud uitbesteden. Het eigendom ligt bij jou terwijl wij zorgen voor het beheer en onderhoud van de WordPress website.

WORDPRESS SPECIALIST

Wij zijn een echte WordPress specialist. Onze WordPress experts en ontwikkelaars kennen alle tips and tricks. Wij realiseren websites en webshops met een uniek webdesign dat volledig aansluit op jouw online wensen en doelstellingen.

WEBSITE REALISATIE

Services

Wij bieden een full-servicepakket aan en kunnen onze diensten ook afzonderlijk leveren.
Bekijk hieronder onze mogelijkheden:
Website bouwen

Website bouwen

De websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en te bekijken om elk soort apparaat. Ook zorgen wij voor een snelle en veilige website, uiteraard gemaakt in WordPress Vervolgens krijgt uw website kosteloos een basis optimalisatie.

teksten schrijven klein formaat InWemarketing

Teksten schrijven

Wij kunnen relevante teksten voor jouw website schrijven waarmee gunstige posities in Google behaald kunnen worden. Onze teksten dienen niet alleen om te informeren, ze zijn ook bedoeld om te overtuigen. Realiseer meer omzet met de juiste teksten.

Onderhoud - Reparatie - Website

Service & Onderhoud

Met een Service en onderhoudsabonnement ben je verzekerd van alle benodigde technische updates aan jouw website. Wij maken backups en plaatsen bij calamiteiten deze op de juiste wijze terug. Ook bieden wij support in de vorm van een helpdesk.

WEBSITE REALISATIE

PRIJZEN

WEBSITE
Base
1.450 eenmalig
Mobiel vriendelijk
Verkoopgerichte website
Google vriendelijk opgezet
Inclusief basis SEO-optimalisatie
UITGEBREIDE WEBSITE
EXTRA
2.650 eenmalig
Mobiel vriendelijk
Verkoopgerichte website
Google vriendelijk opgezet
Inclusief uitgebreide SEO-optimalisatie
WEBSHOP
FULL
1.950 eenmalig
Professionele webshop
Makkelijk in beheer
Onbeperkt aantal producten
Inclusief alle betaalmethodes

Maatwerk opdrachten

Ook voor maatwerk, zoals een opfrisbeurt of uitbreiding voor jouw website, kun je bij ons terecht.
Neem voor informatie over de mogelijkheden contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
Bel je liever? Bel dan 035 8888 627.

WEBSITE REALISATIE

Onze werkwijze

Onze website realisatie aanpak bestaat uit de volgende stappen:

01.

PLAN & ONTWERP

Het ontwikkelproces begint met plannen en ontwerpen. Naast bepalen van de doelgroep en doelstellingen, kijken we wat voor soort ontwerp en functionaliteiten passend zijn. 

02.

GOEDKEURING & ONTWIKKELEN

Nadat goedkeuring van het ontwerp gaan we de website ontwikkelen.We voegen functionaliteiten toe en testen alles op verschillende apparaten en browsers.

03.

TESTEN & OPTIMALISEREN

Na het bouwen testen we de website uitgebreid op snelheid, responsiviteit en gebruikerservaring. Uiteindelijk wordt de site na goedkeuring opgeleverd.

WEBSITE REALISATIE
VAAK GESTELDE VRAGEN
Hoe lang duurt het om een website te laten bouwen?

De tijd die nodig is om een website te bouwen, hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang en complexiteit van de site, de beschikbaarheid van inhoud en grafisch materiaal. Eenvoudige websites kunnen binnen enkele weken worden gebouwd, terwijl complexe websites met geavanceerde functionaliteiten en aangepaste ontwerpen langer duren om te realiseren.

Kan ik mijn website later zelf beheren en bijwerken?

Ja, onze websites worden zodanig ontwikkeld dat je deze later zelf kunt beheren en bijwerken zonder technische kennis.Wij realiseren websites in WordPress en WooCommerce (webwinkel), waarbij waarbij je inhoud kunt toevoegen, bewerken of verwijderen via een gebruiksvriendelijke interface. Het is echter belangrijk op te merken dat complexe wijzigingen en technische aspecten mogelijk nog steeds onze expertise vereisen.

Moet ik mijn domeinnaam en webhosting apart regelen?

Als je nog geen domeinnaam hebt en geen webhosting hebt geregeld, dan regelen wij dit voor jou. Een domeinnaam is het adres van je website op internet (bijvoorbeeld www.jouwbedrijf.com), terwijl webhosting de service is die je websitebestanden opslaat en beschikbaar maakt voor bezoekers.

Wordt mijn website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?

Wij leveren de website op met een basis optimalisatie, wat voldoende is om vindbaar te zijn in zoekmachines. Voor uitgebreide SEO werkzaamheden kun je een offerte aanvragen.

Is het mogelijk om mijn bestaande website te upgraden of moet er een nieuwe worden gebouwd?

Wij kunnen je website upgraden, maar soms adviseren wij een compleet nieuwe website te laten bouwen. Als je website sterk verouderd is, kan het verstandig zijn nieuwere en veiligere technieken te gebruiken of wellicht het design te vernieuwen.

Bieden jullie ondersteuning na de lancering van de website?

Wij adviseren je om het onderhoud van de website aan ons uit te besteden. Zo blijf je up-to-date en blijft de website veilig en goed werken.

DIENSTEN
Aanvullende Services

Bekijk ook onze andere aanvullende mogelijkheden voor jouw website: